Your Filtered Results

Product Information Specifications
TPS Easifold 250

TPS Easifold 250

TPS Easifold 250 liter IBC Container kan erstatte 10 eller flere mindre containere, lettfat, vesker, paller eller bøtter. Ansatte kan enkelt og sikkert flytte beholderen med en manuell eller elektrisk truck. Den har en 4:1 stablingskapasitet når full og 5:1 returforhold når tom.

Read More
download pdf
TPS Easifold 500

TPS Easifold 500

TPS Easifold 500 er en 500 liter beholder med et 1200 x 800 mm fotavtrykk og tarvekten er kun 67 kg. Hygienisk og lett å rengjøre, uten korrosjon og med lav vedlikehold, er denne beholderen gunstig for matbehandlings- og kosmetiske produkter.

Read More
download pdf
TPS Easifold 1000

TPS Easifold 1000

TPS Easifold IBC Container er en helt sammenleggbar plast IBC for lagring og flytting av flytende produkter. Beholderen har et 1140 x 1140 fotavtrykk og tarvekten er kun 88.5KGS. Helt hygienisk, lett å rengjøre uten korrosjon og lav vedlikehold, gjør dette til den ideelle beholderen for matvareindustrien.

Read More
download pdf
TPS Pallet Container

TPS Pallet Container

Denne allsidige plastpallbeholderen er designet for å flytte ikke-flytende produkter, fra kjøtt og ferske råvarer til verdifulle bildeler og komponenter som krever høy sikkerhet. Den har drop sidepaneler på hver ende og i front for enkel lasting og lossing. Denne pallbeholderen er lett, fullt sammenleggbar og miljøvennlig.

Read More
download pdf

Our Products