"Making supply chain logistics as easy as IBC" ®

Språk: NO

Pallecontainere (FLC) for tørre produkter

TPS Magnum Optimum

Denne allsidige FLC-containeren (stor sammenleggbar plastpallcontainer) er designet for å flytte ikke-flytende produkter, fra kjøtt og ferske produkter til verdifulle bildeler og komponenter. Den har glatte indre og ytre overflater, nedfellbare dører for enkel lasting og lossing, og en lastekapasitet på 750 kg. Den lette modulære designen gjør den fullstendig reparerbar og den er 100% resirkulerbar.

TPS Stackabox

Denne innovative, sammenleggbare bulkcontaineren kan brukes til å dispensere, lagre og transportere PET-blåseemner, blåste flasker samt hetter og deksler til drikke- og matindustrien. Den er egnet for høyhastighets produksjonslinjer. Den er laget av 100% resirkulert materiale (bortsett fra ramme og føtter som er laget av nytt materiale), og den kan resirkuleres på slutten av levetiden.

MB Høykvalitets 600-liter-pallbokser

MB høykvalitets pallbokser har en enestående stabilitet og er mer robuste enn andre plast-dolav-containere de kan sammenlignes med. 

Disse containerne i solid rustfritt stål har en flat basis, noe som gjør dem godt egnet for tunge og tørre materialer. MB er egnet for pall-hyller og de er selvstablende. Den er kompatibel med gaffeltruck og jekketralle. 775 mm x 1200 mm x 1000 mm For tekniske data se baksiden.