TPS vertler og klemmer - demonstrasjons videoer

TPS leverer IBC fyll- og tømmingsløsninger for mat og drikkevarer, ingredienser, kosmetikk, farmasi og nisjekjemikalier. Velg riktige løsninger som er tilpasset dine prosesser og produkter.

TPS DIN50 Aseptic bottom discharge

Våre aseptiske produkter er designet for sterilisering av damprengjøring opptil 130 grader. DIN50 ventilen og klemmer brukes med Unifold beholdere. Beholdere kan fylles og tømmes gjennom denne ventilenheten.


 

TPS DIN50 Aseptic side discharge

Denne videoen viser DIN50 og en stingplate. Våre aseptiske produkter er designet for sterilisering av damprengjøring opptil 130 grader. Denne aseptiske ventilen kan brukes med Unifold og Easifold beholdere.

 

 


 

TPS DIN50 heavy-duty bottom discharge

Våre heavy duty produkter er designet for hyppig åpning og lukking av ventilen for å slippe ut små mengder. Disse ventilene og klemmene brukes med Unifold produkter.

 

 

TPS S60 heavy-duty bottom discharge

S60-serien er industristandarden for IBC tømming. Om S60 eller DIN 50 ventil passer best til dine behov, avhenger av prosessen og applikasjonen. Våre bransjespesialister hjelper deg gjerne med å oppnå den beste løsningen for din bedrift.

 

TPS S60 heavy-duty side discharge

Denne videoen viser S60 og en stingplate. Denne ventilen kan brukes med Unifold og Easifold beholdere.